Bezorgen of afhalen

Verzendvoorwaarden Eluniek:

Bezorgen
Bij Eluniek kunt u uw bestelling plaatsen via WhatsApp. Tijdens dit proces kunt u aangeven of u de bestelling bij u thuis wilt laten bezorgen. Wij maken gebruik van PostNL/DHL voor de thuisbezorging. Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvangt u een bevestiging via de mail met een Track & Trace code.

Levertijd Nederland
De levertijd bedraagt doorgaans 2 tot 4 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de items in onze winkel. Bestellingen die op maandag worden geplaatst, worden dinsdag pas verwerkt en verzonden. Bestellingen die van dinsdag tot en met zaterdag voor 16:00 uur worden geplaatst, worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL/DHL. Houd er rekening mee dat als we items uit ons extern magazijn moeten halen, de levertijd kan oplopen tot 2-3 werkdagen.

Verzendkosten
Eluniek rekent geen verzendkosten voor bestellingen boven de €100. Voor bestellingen onder dit bedrag zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. U kunt uw bestelling ook kosteloos afhalen in onze winkel aan de Spoorstraat 16 in Wijchen. Vermeld dit graag in uw WhatsApp-bericht tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Bedankt voor uw interesse in Eluniek!