Tel: 06 83 95 21 55
Tel: 06 83 95 21 55

Over ons

Eluniek biedt een brede plus mode-collectie met merken als Yesta, Only M, Yoek, Plus Basic, Chrissize, Adia, Ascari, Doris Streich, Studio en nog veel meer. “Binnen onze stijlvolle en sportieve collectie kun je mooi mixen en matchen voor een leuke outfit. We geven daarbij graag extra stijladvies over het passende schoentje, of leuke accessoires zoals een sieraad of tas. Eluniek staat 100% voor ‘mooi in een maatje meer’.

Ilse van Boekel (links):

Als plus size drager en goed bekend met de modecollectie vind ik het fijn om onze klanten te mogen adviseren. Uit ervaring weet ik dat wij soms wat onzeker zijn en hebben daarom juist behoefte aan een eerlijk kledingadvies van iemand die hun wensen goed aanvoelt. Wij willen graag winkelen in een gezellige ambiance waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Leuk als je deze dames uit hun comfortzone kunt halen. Bijvoorbeeld iemand die altijd rokken draagt ook eens een broek laten proberen, iemand die altijd zwart draagt wat kleuriger kleden, iemand die altijd lange jasjes draagt ook eens een kort jasje laten passen. Het voelt geweldig als je de dames dan opgewekt en dankbaar de deur uit ziet gaan. Online plus size kleding kopen is lastig, omdat de ‘plus’ voor iedere vrouw anders is. Maatwerk en eerlijk advies zijn hierbij echt essentieel en bij Eluniek ben je als plus size lady dan ook op het juiste adres.

Marijke Sijbrands (rechts):

Naast een gevarieerde duurzame collectie van stijlvolle en sportieve plus size mode, bieden we met onze persoonlijke aandacht en advies absolute meerwaarde. Wijchen als vestigingslocatie was een bewuste keuze: een prettig winkelgebied met nauwelijks leegstand, goed bereikbaar, gratis parkeren en enthousiaste collega ondernemers. Bovendien hebben we in een straal van 25 km een mooi verzorgingsgebied voor onze modecollectie. Bovenaan staat dat we onze gasten, bij ons is iedere klant een gast op alle manieren van dienst willen zijn. Met een prima advies, een mooie collectie, een leuk presentje en andere extraatjes. Immers, een tevreden klant is de beste ambassadeur voor onze winkel.